Prachtig porseleinen servies kopen

Eten doen we met al onze zintuigen. Hoe een gerecht gepresenteerd wordt, draagt dus in hoge mate bij aan hoeveel we ervan genieten. Serveer uw gasten hetgeen wat uit uw keuken komt daarom voor op prachtig porselein. U vindt zulk porseleinen servies in Maastricht bij Monique van Wissem. Borden in alle soorten en maten staan al op u te wachten.

Het voordeel van porselein

Porselein wordt vaak gezien als een zeer kwetsbaar materiaal. Maar porselein is zoveel meer dan dat. Er is ontzettend veel mee mogelijk en het brengt allerlei voordelen met zich mee. Met name voor een horecagelegenheid, maar natuurlijk ook voor particulieren. Porseleinen servies is namelijk:

  • Lichtgewicht en toch stevig
  • Fijntjes en sierlijk
  • Kleurvast en makkelijk te reinigen
  • Oven-, magnetron- en vaatwasserbestendig
  • Bestand tegen zuur en zout
  • Op allerlei manieren te decoreren

Dit alles maakt porseleinen borden, schaaltjes en meer een ideale keuze, zeker in de horecawereld. Een gast die een gerecht op porselein geserveerd krijgt, beleeft ongetwijfeld een unieke sensatie. Zo maakt u een avondje uit in uw restaurant al helemaal onvergetelijk.

Een uniek aanbod aan porselein

In onze porseleinwinkel kijkt u ongetwijfeld uw ogen uit. Wij durven namelijk bijna te zeggen dat er geen plek is waar u meer en/of beter porseleinen servies vindt dan bij ons. Ons aanbod bestaat uit topkwaliteit porselein van vooraanstaande merken. Grote of kleine borden, diepe of platte borden, heel fijn of juist zeer hard met chipgarantie: wij hebben het allemaal. En dat niet alleen in klassiek wit of ivoor, maar ook in opvallende kleuren en unieke vormen. Wat dacht u bijvoorbeeld van kromme of afgebroken borden? Daar zet u pas écht iets bijzonders mee op tafel. Zo nu en dan hebben wij ook limited editions te koop. Houd de website en onze Facebook-pagina in de gaten om niets mis te lopen en uw slag te slaan!

Porselein kopen? Ontdek in onze winkel in Maastricht porselein zoals u het nog nooit gezien heeft. U vindt ons aan Koningin Emmaplein 1. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen naar 043 326 0403 of een bericht sturen via het online contactformulier. Wij hopen u snel aan prachtig servies van porselein te helpen.

Ontdek het mooiste servies, glas en bestek

Kom langs in de porseleinwinkel van Monique van Wissem

Contactformulier

Contact