Het nieuwste en mooiste horecaservies

Gasten die in uw hotel, restaurant of café langskomen wilt u natuurlijk een heerlijke ervaring meegeven. Daarom bekleedt u de bedden met fris beddengoed, kookt u met verse ingrediënten en dekt u de tafel met hoogwaardige tafelsetting. En daarvoor heeft u het juiste servies, glaswerk en bestek nodig. Monique van Wissem Porselein is hét adres voor al uw horecaservies.

Het belang van een mooie tafel

Glaswerk, bestek en servies in de horeca dragen in hoge mate bij aan de belevenis die uw gasten bij u meemaken. Een mooi gedekte tafel maakt een onvergetelijke indruk. De juiste tafelsetting kan nét het verschil maken en een avondje uit naar het volgende niveau tillen. Hierdoor zullen uw gasten hun tijd bij u absoluut niet vergeten, ongetwijfeld terugkomen en uw etablissement wellicht zelfs aanraden bij bekenden. Goed voor uw klanten, goed voor uw business!

Zorg daarom dat u goed horecaservies in huis heeft om uw gerechten op te serveren. Alles wat u maar kunt bedenken, vindt u in de showroom van Monique van Wissem. Ongeacht wat uw huisstijl is en wat uw wensen zijn: wij hebben prachtige, hoogwaardige horecaborden, -kommen, -schaaltjes en nog veel meer voor u.

Divers, topkwaliteit porselein

Wanneer u langskomt in onze winkel, kunt u uw ogen uitkijken. Niet alleen vanwege de volledigheid van het assortiment, maar ook de kwaliteit hiervan. Alle schalen en borden voor de horeca zijn namelijk gemaakt van topkwaliteit hotelporselein. Bovendien hebben wij veel meer dan enkel wit en ivoren horecaporselein voor u liggen. Wat dacht u van spetterende kleuren, bijzondere vormen en limited editions? Het is zelfs mogelijk om unieke borden uit te zoeken en glaswerk te laten graveren. En natuurlijk kunt u producten laten bestellen. Zo vindt u bij ons altijd wat u zoekt.

Ontdek het nieuwste en mooiste horecaservies, horecaglazen en horecabestek bij Monique van Wissem Porselein in Maastricht. Wij hopen u snel welkom te mogen heten in onze winkel. Meer weten? Maak gerust gebruik van het online contactformulier of bel naar 043 326 0403 en wij helpen u graag verder.

Ontdek het mooiste servies, glas en bestek

Kom langs in de porseleinwinkel van Monique van Wissem

Contactformulier

Contact