Servies bedrukken

Creeer een uniek service met eigen teksten en een logo.
 

Bezoek onze showroom

Doe inspiratie op in onze showroom! Wij ontvangen u graag
 

Monique van Wissem Porselein in Maastricht

Zoekt u iets anders dan standaard servies en bestek? Om uw eigen tafel of die in uw restaurant mee op te leuken en uw gerechten écht goed tot hun recht te laten komen? Dan bent u bij Monique van Wissem Porselein in Maastricht aan het juiste adres. Wij voorzien u van prachtig, hoogwaardig porseleinen servies, schitterend glaswerk en het mooiste bestek. Voor horeca én particulier.

Specialist in prachtig porselein

Van Wissem Porselein is opgericht in 1995. Dat betekent dat eigenaar Monique van Wissem inmiddels over al meer dan 23 jaar ervaring beschikt, en nog steeds elke dag met plezier en passie aan de slag gaat. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich dan ook continu mogen ontwikkelen en is het een steeds mooier, unieker en breder assortiment aan gaan bieden. Al vele horecagelegenheden en andere klanten gingen u voor en zijn verblijd met prachtig porseleinen servies, glaswerk en bestek.

Bij ons kunt u bovendien veel meer dan alleen regulier eetgerei, glas en servies kopen. Wij hebben een enorm en divers assortiment voor u klaarstaan! Van regulier wit of ivoren porselein in standaard formaten en designs tot aan bijzondere vormen en opvallende kleuren. Zo zet u straks écht iets unieks op tafel. En dat tilt de belevenis van het diner naar een ongekend niveau!

Van unieke stukken tot compleet servies

U kunt het zo bont maken als u maar wilt bij Monique van Wissem Porselein. Bent u op zoek naar een volledig bordenset, of wilt u uw bestaande serviesset uitbreiden met enkele extra, bijzondere stukken? Van Wissem in Maastricht heeft het allemaal voor u. Ziet u niet exact wat u wilt? Maak dit gerust kenbaar en wij gaan graag voor u op zoek. Wij kunnen ongetwijfeld precies het servies naar uw wensen vinden. Daarnaast kunnen wij glaswerk voor u graveren. U eindigt, na een bezoek aan onze winkel, altijd met een prachtige toevoeging aan uw tafelsetting.

Bezoek Monique van Wissem Porselein aan het Koningin Emmaplein 1 te Maastricht en ontdek het assortiment met eigen ogen. Meer informatie over de mogelijkheden? U bereikt ons via tel. 043 326 0403 of het online contactformulier. Wij hopen spoedig van u te horen. Vergeet ons niet te volgen via Facebook om geen update te missen!

 

Catalogiaanvragen

Porselein

Presenteer uw gerechten op de mooiste manier met het hoogwaardige porseleinen servies van Monique van Wissem. Hier vindt u de meest prachtige producten.

Horecaservies

Gun uw gasten niets minder dan het allerbeste en til hun ervaring in uw etablissement naar het volgende niveau. Een onvergetelijke tafelsetting maakt een onvergetelijke indruk!

Inspiratie

Benieuwd naar wat voor servies, bestek en glaswerk wij allemaal voor u op voorraad hebben? Bekijk hier een impressie van de producten uit ons ruime en veelzijdige assortiment.